La meva música

Rap

Concert de RapRural a l'Hortella Fest 22'.

Estudia música, cant coral, llenguatge musical i piano a l’Escolania de Lluc durant 5 anys, després es va encaminar cap a la música urbana aprenent de forma autodidacta a escriure i composar rap, començant en castellà i posteriorment experimentant amb el català, passant per diferents formacions musicals actuant a diferents llocs, telonejant artistes com: Violadores del Verso, Duo Kie, Falsalarma, entre d’altres.

Després de publicar dues maquetes durant els seus inicis, poc després treu un disc juntament amb Valtònyc, baix el títol “Swing & Valtònyc – Rap Rural” amb el segell Mésdemil, algunes produccions pròpies d’en Rafel i col.laboracions de Tomeu Penya i Mateu Xurí, al mateix temps segueix produïnt alguns temes per altres artistes, i poc temps després s’embarca amb un nou projecte amb músics i formen la banda “RapRural” el 2013, publicant a l’any següent el disc “Així Va Això”.

Durant els següents anys es publiquen diferents singles de la banda RapRural, com: Mou Els Darreres, Sa Vida Ens Sorprèn, Ara ò Teràpia. Al mateix temps ell es dedica a fer tallers de rap a diferents centres educatius de tota l’illa juntament amb diferents institucions, centres i/ò projectes educatius. Actualment segueix amb tots aquests projectes a la vegada que col.laborant a altres projectes tant a nivell de lletres i raps com a nivell de producció i enregistrament.

Discografía

Àlbums
Singles
Col·laboracions

Videos